Dziki gołąb

Mięso gołębia jest chude i delikatne. Doskonale nadaje się do pieczenia oraz duszenia. Rosół z gołębaia to popularne danie w polskiej kuchni.

Cennik:

  • Gołąb - 31,60 zł / szt.

Przepiórka

Mięso przepiórek jest delikatne w smaku i zapachu, ma bladoróżowy kolor. Jest chude i bogate w składniki odżywcze i witaminy. W smaku przypomina kurczaka.

 

Cennik:

  • Przepiórka - 11,50 zł / szt.

Kuropatwa czerwona

Mięso z kuropatwy jest białe, bardzo delikatne, charakturyzuje się bardzo niską zawartością tłuszczu.. Jest doskonałym źródłem białka, witamin z grupy B

 

Cennik:

  • Kuropatwa - 38,50 zł / szt.

Bażant

Mięso bażanta jest delikatnie twardsze od mięsa kurczaka lub indyka. Jest ciemniejsze i ma charakterystyczny zapach.

Cennik:

  • Bażant - 43,50 zł / szt.