Dziki gołąb

Mięso gołębia jest chude i delikatne. Doskonale nadaje się do pieczenia oraz duszenia. Rosół z gołębaia to popularne danie w polskiej kuchni.

Cennik:

  • Gołąb - 38.00 zł / szt.

Przepiórka

Mięso przepiórek jest delikatne w smaku i zapachu, ma bladoróżowy kolor. Jest chude i bogate w składniki odżywcze i witaminy. W smaku przypomina kurczaka.

Cennik:

  • Przepiórka 4 szt. - 46.00 zł / op.

Kuropatwa czerwona

Mięso z kuropatwy jest białe, bardzo delikatne, charakturyzuje się bardzo niską zawartością tłuszczu.. Jest doskonałym źródłem białka, witamin z grupy B

Cennik:

  • Kuropatwa - 42.00 zł / szt.

Bażant

Mięso bażanta jest delikatnie twardsze od mięsa kurczaka lub indyka. Jest ciemniejsze i ma charakterystyczny zapach.

Cennik:

  • Bażant - 58.00 zł / szt.
  • Filet piersi bażanta - 105.00 zł / kg