Informacja

Istnieje możliwość wysyłki naszych mięs i wyrobów na terenie całej Polski. Wysyłki realizowane są od połowy października do połowy kwietnia.

Mięso z sarny

Mięso z sarny posiada krótkie włókna i ciemno-czerwoną barwę, jest bardzo chude i posiada wszechstronne zastosowanie kulinarne.

 

Cennik:

  • Udziec bez kości - 83 zł / kg
  • Łopatka bez kości - 70 zł / kg
  • Karczek bez kości - 64 zł / kg
  • Polędwiczki - 177 zł / kg
  • Gulasz - 52 zł / kg
  • Comber bez kości - 176 zł / kg
  • Mięso kl. II - 36 zł / kg
  • Tusza (oskórowana) - 60 zł / kg

 

mięso z sarny »

Mięso z jelenia

Mięso z jelenia posiada wyjątkowo mało tłuszczu, jego konsystencja jest jędrna i zwarta. Mięso jelenia posiada długie włókna i jest koloru czerwonego

 

Cennik:

  • Udziec bez kości - 65 zł / kg
  • Łopatka bez kości - 54 zł / kg
  • Karczek bez kości - 52 zł / kg
  • Polędwiczki - 129 zł / kg
  • Gulasz - 49 zł / kg
  • Comber bez kości - 130 zł / kg
  • Mięso kl. II - 32 zł / kg
  • Tusza (oskórowana) - 37 zł / kg

 

mięso z jelenia »

Mięso z dzika

Mięso z dzika to jedno z najpopularniejszych odmian dziczyzny. Jest soczyste, delikatne o zwartych włóknach, bardzo aromatyczne i posiada ciemnoczerwoną barwę.

Cennik:

  • Schab bez kości - 87 zł / kg
  • Łopatka bez kości - 54 zł / kg
  • Karczek bez kości - 53 zł / kg
  • Polędwiczki - 99 zł / kg
  • Gulasz - 46 zł / kg
  • Żeberka - 44 zł / kg
  • Mięso kl. II - 33 zł / kg
  • Tusza (oskórowana) - 31 zł / kg

 

mięso z dzika »